oyun oynayabilen kizlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogame oynayabilen insan
  2. utanmadan dondurma reklaminda oynayabilen kadinlar
  3. oyun icinde oyun
  4. iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere
  5. iyi kizlar ve kotu kizlar arasindaki farklar
  6. eglenilecek kizlar evlenilecek kizlar
  7. hit oyun
  8. rip oyun
  9. uc oyun
  10. e oyun

© 2008 - uludağ sözlük

oyun oynayabilen kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyun oynayabilen kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyun oynayabilen kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin ceber » arda turan in umit milli takimda oynamasi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » ulmer munster » telsiz kestirmesi » forseti » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » oldum de uyandim » nisasta » turk kizlari » deusozluk » you fucking fat boy » askerligi seven insan » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » pc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » norrda » kutahya » kalpsiz adam » bilecik » asr i saadet jargonu » adim adim ibnelik » ornenando » adnan polat in hiriltisi » lena headey » devrimci turkiye » hulya avsar in tayyip aski » merve yi tavla » enderun sevgiler » ucacaklar » felsefeyi gereksiz bulmak