oyum sana 

kapat
  1. "oyum sana, koyim sana" diye bütünleşik halde kullanıldığnıda çok daha manalı olacak cümle başlangıcı.
    #1958871 (arpaci kumrusu, 18.07.2007 11:25)

© 2008 - uludağ sözlük

oyum sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyum sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyum sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ideal tiki » nazli tolga » disko krali » can t smile without you » kopush fm » abdullatif sener » chem 7 » masumiyet muzesi » herpetofobi » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » samimiyet » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » teksir kagidi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yurdum insani diyen yurdum insani » yapay zeka » sevgili » supurgesiz cadi » gordon s gin » ergenlik cagindaki erkek » muratti » bratislava » feridun duzagac » david hume » oligofreni » get the best fuck the rest » ocaktan sigara yakmak » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » 314