oysa ne kadar sevinmistik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oysa
  2. oysa ki
  3. oysa ben
  4. oysa bir umuttu
  5. oysa ellerin
  6. oysa bir umuttu hep
  7. oysa cimento
  8. aramakmis oysa sevmek
  9. oysa tek dilekti mutluluk
  10. oysa her sey ne guzel baslamisti

© 2008 - uludağ sözlük

oysa ne kadar sevinmistik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oysa ne kadar sevinmistik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oysa ne kadar sevinmistik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 0 km kadin » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » yaran baslik yonlendirmeleri » have a cigar » siyaset meydani » red right hand » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » abla kardes diyaloglari » ulusoy » evlenmek isteyen yazarlar » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » eski sevgilinin aramamasi » derya baykal » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » cuma ya da pasifik arafi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » got atmak » insatiable » kurtler bu ulkeye ne vermistir » baskici bir ailede yetismek » are you there » galatasaray store » borsa » necrofili » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » unlu birine benzemek » kingda ka » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » sabahat akkiraz » makine elemanlari