oynamak isteyen arkadaslar pm atsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz msni isteyen arkadaslar
  2. kalbi atsin yeter
  3. icinizde kim gunahsizsa ilk tasi o atsin
  4. ikinci nesiller parmak atsin
  5. ilk tasi gunahsiz olan atsin
  6. herkes televizyonunu balkondan asagi atsin
  7. biri bana ozel mesaj atsin
  8. ulusoy daha ne yapsin penaltilari da mi atsin
  9. oy veren ozel mesaj atsin kampanyasi
  10. uzlasma icin herkes bir adim geri atsin

© 2008 - uludağ sözlük

oynamak isteyen arkadaslar pm atsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oynamak isteyen arkadaslar pm atsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oynamak isteyen arkadaslar pm atsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nintendo ds » wooden love » efe misin » tras olurken dudagi kesmek » ayni nehirde iki kez yikanasin » cherry » hamlet dedi ki » sulley muntari » azizallah » iki kitap okuyanin kendini alim sanmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci