oynama sikidim sikidim 

kapat
  1. tarkan'ın 'şıkıdım' isimli parçasında geçen dize. 'ah yanar döner, a-acayipsin' şeklinde devam eder.
    #2039836 (paranoyak sizofren, 30.07.2007 20:04)
  2. çok açken "ah yaprak döner a-acayipsin" diye tekrarlardım bir zamanlar...
    #2039877 (zarth vader, 30.07.2007 20:11)
  3. +oynama şıkıdım şıkıdım
    -ee başka nasıl oynayacağım ki?
    #2039884 (ncldlbz, 30.07.2007 20:12)
  4. öyle oynama şıkıdım şıkıdım artık çakkıdı çakkıdı oyna diye devam edilebilir.
    #2039903 (zuhaaa, 30.07.2007 20:16)
  5. ismi üzerinde mutabakata varılamamış şarkıdır.

(bkz: hepsi senin mi)
    (bkz: başkası olma kendin ol)
    (bkz: oynama şıkıdım şıkıdım)

izlemek, dinlemek için;

http://vtunnel.com/index....ab992ed3c0ccd57da67217839
    #3548326 (minik mavi balina, 17.06.2008 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

oynama sikidim sikidim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oynama sikidim sikidim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oynama sikidim sikidim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bitlenmis kafaya sheltox sikmak » big rock candy mountain » odious mortem » zor zor zor » skibbe nin istifa etmesi » stairway to heaven » full cikista olmak » kalifiye » command and conquer saga » devletin apo ya teklif goturmesi » cicek » love remains the same » dusta aglamak » 7 nokta 4 yetmedi mi » uds » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » heresy » facebook » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » alvaro obregon » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » paf » umursanmamak » grand theft auto iv » zor mac » incek » living in a world without you » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » terzi nikola » uludag sozluk » sozlukte gay olmasi