oynak bisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oynak
  2. oynak balina
  3. oynak kobra
  4. system of a down dan oynak havalar
  5. oynak kizlarla bir yerlere gitmek
  6. kaypak cografyanin oynak lideri barzani
  7. yok ole bisi
  8. ii bisi
  9. bisi
  10. yok bole bisi

© 2008 - uludağ sözlük

oynak bisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oynak bisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oynak bisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 ayda bir arayan sevgili » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » metin 2 » ama askim yok » saniser » bc slavia prague » ordo » yatakta cok iyi bir insan olmak » elektroensefalografi » ats iki » hellboy 2 the golden army » darwin in olmeden onceki son namazi » nickmator » borsa dusunce uzulen yurdum insani » sair uuserlardan siirler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » www wwwwwwwwww www » sagcilari taniyinca solcu olmak » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » ayhan akman » sharon isbin » abberline » prestij » tivordiyznak » stupor » have a cigar » erol yarar » en iyisinin amina koyim » derealizasyon » teksir kagidi » otomatizm