oynadin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen benim rimellerimle oynadin
  2. yine dogru ata oynadin
  3. yanlis oynadin diyerek moral bozan tip
  4. uhu uhu en temiz duygularimla oynadin hayvan herif

© 2008 - uludağ sözlük

oynadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oynadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oynadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okultizm » elazig da mini etek giymek » osman pamukoglu » labilite » iski sevgili » orda durma » yedi iklim » what is your problem 2 » matruska » uc bes kisi » betimle beni behcet » asfalt osman » klang cagrisim » bulvar gazetesi » gioacchino rossini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » somatizasyon » taipan » kayip prenses » hulya avsar » turkiye de kurtler almanya da turkler » katya » dereizm » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » hayko cepkin » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » kiz arkadasina oje suren erkek » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » abdullatif sener » ortasi delik sabun » hizli kumanda kullanma teknikleri