oyna sen de kardesim adam gibi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. esine kardesim diyen adam
  2. bilgisayar bilgisayardir kardesim diyen adam
  3. ama ben seni kardesim gibi goruyorum
  4. hayvan gibi ara da klonlansin kardesim
  5. adam gibi adam dunyayi kurtaran adam
  6. sozlukte adam gibi adam bulmanin imkansizligi
  7. sozluk bana adam gibi adam bul lan allahsiz
  8. adam gibi adam recep tayyip erdogan
  9. adam gibi adam zican adam
  10. adam gibi adam ziya dogan

© 2008 - uludağ sözlük

oyna sen de kardesim adam gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyna sen de kardesim adam gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyna sen de kardesim adam gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » erzurum » damda gezer miyav miyav der » parallel synchronized randomness » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » enternasyonalizm » ozgurluk yolu » yuz 1981 » yildirim demiroren » merve yi tavla » kagit mendil » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » rahimagzi » tukurukus » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oldum de uyandim » isvecli sirin » katla ve ucur » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » 12 gun tuvalete cikmamak » zall » idris i bitlisi » icime islerken » rambo okan vs bebek okan » eski sevgiliye mektup » paradox of cartography » kadir has stadyumu » kujata » noise gate » abd