oyleyse ol sezar 

kapat
  1. öyleyse öl sezar'ın sözlük filtresine uğramış hali. öl ol kargaşasından espri çıkarmaya çalışanlara selam ederim. tarihi bir söz(tanıma gel), çok da severim.
    (bkz: kişisel entry girmenin dayanılmaz hafifliği)
    (bkz: maksak başlık açılsın)
    #968222 (kisinin degeri aradigi seydir, 08.12.2006 16:06)
  2. oyleyse dus sezar seklinde ceviriside mevcuttur. teomanin bir sarkisinda bu sekliyle gecer mesela.
    #968669 (lemur, 08.12.2006 17:55 ~ 09.12.2006 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

oyleyse ol sezar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyleyse ol sezar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyleyse ol sezar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin olmaya geldim » neyzen tevfik » vaudeville for vendetta » merve kavakci » gunu gecirmek » i saw her standing there » halayin soldan saga cekilme prensibi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » purple » birbirine benzeyen unluler » cek git bebegim » asik miyiz » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » buffy » bon iver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosa cikmis volkan demirel bakisi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » uludag sozluk ihtiyar heyeti » yoneticihatasi com » korkuyoruz » topun arkasina gecme » bl » ayar almak » hot fuzz » romantik entryler » demonstrasyon » righteous kill » hic bizimkini yediniz mi » kobi nerde teb orda » ingilizce entry yazan yazar