oyle yok oyle kopmahlih oynama 

kapat
  1. BEŞiNCi NESiL YAZAR. NE DEMEK iSTEMiŞ ACABA KiM Ki DiYE DÜŞÜNDÜRMÜŞTÜR. *
    #3387178 (ParaNtez, 12.05.2008 13:53)
  2. benim gibi sumnulu olan topraaam.
    #3391985 (rs ne la, 13.05.2008 15:10)
  3. yöresel bir nicke sahip hosgelmiş yazar.
    #3391997 (vattafakizgoin10, 13.05.2008 15:13)
  4. yöresel değil komik nicki olan yazar. ayrıntılar için;
    http://www.youtube.com/watch?v=QrUemEV2FWY +

ben hala anlayamadım orada ne diyor as adamımız.
    (youtube kapalı olduğu için değil)
    (bkz: opendns)
    #3394298 (rs ne la, 13.05.2008 23:30)
  5. hakan taşıyana ait bir vecize olup "doğru durun, kopmaklık yapmayın. oynaşmayın." gibilerden bir manaya gelmektedir.

abimiz yine birine kızmış olacak ki bu sözün öncesinde "aslana çakal rolü yakışmaz. çakallık yapanın da kuyruğunu keserim." biçiminde göz dağı vermiştir.

tabii ki bu mülakatı verdiği esnada zil zurna sarhoştur büyük üstat.

o kilitler acilsin lutfen!
    #3624962 (osiris, 05.07.2008 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

oyle yok oyle kopmahlih oynama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyle yok oyle kopmahlih oynama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle yok oyle kopmahlih oynama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuzgun » barbra streisand » osman can » nas suresi » hasan sabbah » the she » kesir » sozluk formati » 0 day » yaratici msn iletileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci