oyle varsayilan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. varsayilan
  2. varsayilan elestiri
  3. besiktasin varsayilan fb dusmanligi
  4. turk kizlarinda varsayilan ateist meraki
  5. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  6. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  7. sen oyle san
  8. bu da oyle bir ask
  9. yok oyle bir sey
  10. o ne lan oyle

© 2008 - uludağ sözlük

oyle varsayilan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyle varsayilan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle varsayilan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fm 2009 deki yetenekler » 17 mayis » dolores o riordan » surgun » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » burhan altintop lost ta oynasin » arjen robben icin alternatif meslekler » astazi » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » hidradenitis suppurativa » kursuni renkler » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » o cocuklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » gazino bulbulu » gece » host ulan deyyus » asansor kullanmayi bilmeyen insan » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » solipsizm » tc electronic » aydogan babaoglu » o ruzgar » ozledim » masal » fee fi fo » ak 47 » i need you