oyle uzuv degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle degil mi x
  2. oyle bir insan degil
  3. oyle boyle degil
  4. gol oyle degil boyle atilir
  5. kazin ayagi oyle degil
  6. ata oyle degil boyle binilir
  7. kazin ayagi oyle degil bayim
  8. ben degil evrim teorisi oyle diyor
  9. harita oyle degil boyle cizilir
  10. tanim dedigin oyle degil boyle olur

© 2008 - uludağ sözlük

oyle uzuv degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyle uzuv degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle uzuv degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when a blind man cries » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » hand in glove » mental retardasyon » carolus linnaeus » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » bana felsefe yapma ne olur » sol framein irzina gecmek » eczane kokulu idrar » infantisit » bismillahirrahmanirrahiym com » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » sozlugu felsefecilerin basmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tic douloureux » jerusalemm » evren bir saka mi » vecit » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » teror » baskici bir ailede yetismek » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » ask » pan » bes parasiz » yurtseven kardeslerin en kucuu » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » letarji