oyle diyorlar valla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. diyorlar
  2. diyorlar ki
  3. bosver diyorlar
  4. cok asigin var diyorlar
  5. diyorlar ki yenilmisiz
  6. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  7. depresyona girmis diyorlar
  8. cok ahlar aldin diyorlar
  9. bu kent olduruldu diyorlar
  10. hastayim derdime verem diyorlar

© 2008 - uludağ sözlük

oyle diyorlar valla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyle diyorlar valla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle diyorlar valla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » evlilik » is kadini sacmaligi » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » miss me blind » ogrencilik gunleri » aglarken gulebilmek » 21 haziran » teksir kagidi » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ankaragucluler saraba dustuler » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » kanuni sultan suleyman » la cenerentola ouverture » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekolali » mulayim » kosullu sevgi » ergenekon un bir numarasi » alkollu sozlukte takilmak » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » somatopaknozi » jean claude van damme » autumnblaze » ben aslinda hayata kiziyorum ya » kompulsiyon » zekeriyabeyaz » sarah palin » heroes » i love this game