oyle demeyin olm herif zenci lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zenci turkler ve zenci kurtlerin ortak yonleri
  2. disim zenci degil ama icim zenci
  3. bana 8 demeyin
  4. hepimiz demeyin lan
  5. demedi demeyin
  6. duyduk duymadik demeyin
  7. seni seviyorum demeyin
  8. bana okul demeyin
  9. frame demeyin cok gucume gidiyor
  10. turkiye ye laik demeyin lutfen

© 2008 - uludağ sözlük

oyle demeyin olm herif zenci lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyle demeyin olm herif zenci lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle demeyin olm herif zenci lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aglarim caglar gibi » sozlukte olan birine sozlugu anlatmak » phanariot » bekle bizi istanbul zirvesi » ismet birsel » turkiyeye seriatin gelmesini istemek » kulaga hos gelen her turlu muzigi dinlemek » flash bellek » maccabi electra tel aviv » jeremiah massey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games