oyle boyle degil yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle boyle degil
  2. gol oyle degil boyle atilir
  3. ata oyle degil boyle binilir
  4. harita oyle degil boyle cizilir
  5. tanim dedigin oyle degil boyle olur
  6. boyle de bir sey var yani
  7. ben boyle dusunuyorum yani
  8. bir oyle bir boyle
  9. ya oyle ya boyle
  10. hem oyle hem boyle olmak

© 2008 - uludağ sözlük

oyle boyle degil yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyle boyle degil yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle boyle degil yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lord esseinski » yuksek sakatat » hiperestezi » gidiklanma » hela yerine bela diyen yasam formu » guvendik » 314 » tal ben haim » miyehdiyznak » isletme » ergenlik cagindaki erkek » densenblood » leave me in hell » mutizm » ideal penis boyu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » memati bas kafamiza sik » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » yaran msn diyaloglari » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » sir isaac » allah seni top etsin » darwin in olmeden onceki son namazi » utanc » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » janine jansen » uzun kot etek giyen turbanli » bir bucuk iskender yaninda light kola