oyle bir yer olsa bari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iyi bir sey olsa bari
  2. dinime dahleden bari muselman olsa
  3. dinime kufreden bari musluman olsa
  4. metallica ya kufreden metalci olsa bari
  5. oyle gotum olsa sokaga cikmam
  6. oyle vucut sende olsa sana da kayarim
  7. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  8. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  9. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  10. oyle yok oyle kopmahlih oynama

© 2008 - uludağ sözlük

oyle bir yer olsa bari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyle bir yer olsa bari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle bir yer olsa bari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » rudolf durkovic » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » michael » ismail turut » juande ramos » eski sevgiliyi facebook da gormek » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » nah bu kadar » a gothic romance » turk milleti » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lost control » sapkin bir beynin lobundan akanlar » edit yapmamis yazar » ne mutlu anadoluluyum diyene » tera patrick » galatasarayli arkadasa sahip olmak » fatih tekke » cengiz candar » garip yemek zevkleri » bunu kaldir » radak emikis » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » hayal dunyasi » parayi bulunca nick degistirmek