oyle bir hayat yasadim ki 

kapat
  1. Öyle bir hayat yaşıyorum ki,
    Cenneti de gördüm, cehennemi de
    Öyle bir aşk yaşadım ki
    Tutkuyu da gördüm ,pes etmeyi de.
    Bazıları seyrederken hayati en önden,
    Kendime bir sahne buldum oynadım.
    Öyle bir rol vermişler ki,
    Okudum okudum anlamadım.
    Kendi kendime konuştum bazen evimde,
    Hem kızdım hem güldüm halime,
    Sonra dedim ki "söz ver kendine"
    Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin,
    Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin,
    Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
    Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayati seyredersin.
    Öyle bir hayat yaşadım ki,
    son yolculukları erken tanıdım
    Öyle çok değerliymiş ki zaman,
    Hep acele etmem bundan, anladım...

*
    #1221796 (mulayim, 28.01.2007 11:24 ~ 11:28)
  2. ünlü alman filozof friedrich wilhelm nietzsche' nin büyük aşkı lou salome' ye yazdığı şiir.
    edit: bilgi entrysini eksileyen tatlı varlığın yanaklarından kesme alıyorum.
    #1221804 (abberline, 28.01.2007 11:27 ~ 21.04.2008 19:08)
  3. öyle bir hayat yaşadım ki, yeniden yaşamayı göze alamıyorum..
    #1221810 (zargana, 28.01.2007 11:29)
  4. Bazıları seyrederken hayati en önden,
    Kendime bir sahne buldum oynadım.
    Öyle bir rol vermişler ki,
    Okudum okudum anlamadım.
    Kendi kendime konuştum bazen evimde,
    Hem kızdım hem güldüm halime,

Kopyacı mc kolera'Nın kendi şarkısında söylediği liriklerdir aynı zamanda.**
    #1221879 (La Psychopathe, 28.01.2007 11:54)
  5. şebnem ferah tarafından şarkı olarak söylenmiştir.

(bkz: korkarak yaşıyorsan)
    #1221903 (chanson de roland, 28.01.2007 12:04)
  6. sözleri şebnem ferah'a ait olan ve asıl adı korkarak yasiyorsan olan şarkı. nietzsche'yle uzaktan yakından alakası yoktur.
    #3248838 (oneqeno, 09.04.2008 03:22)
  7. böyle bir şiir yok aslında. şebnem ferah'ın korkarak yaşıyorsan adlı şarkısının sözlerdir, yüzde yüz türk malıdır, şebnem'in dizeleridir. "indim dereye taş bulamadım'ı aristo yazmış aslında" diye bir mail yazıp forward etsek çok uzun sürmeden olay olur herhalde. konuyla ilgili açıklayıcı bir yazı için:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9856541
    #3418888 (aman heri, 19.05.2008 19:11 ~ 13.06.2008 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

oyle bir hayat yasadim ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyle bir hayat yasadim ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle bir hayat yasadim ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edward norton » kakaval » haroon » lala huseyin pasa camii » fascination » ctrl s » aristo » hulle » damlaya damlaya gol olur » barack obama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci