oyle bir gol atmak ki kalecinin futbolu birakmasi 

kapat
  1. m.ö 2000 yılında yaşanmış bir hadisedir. bay geronimo o zamanlar fc gero takımının kalecisiymiş. bir maç esnasında orta sahanın gerisinden gol yiyen geronimo'nun goldeki hatası maçtan sonra tv lerden tespit edilince ve erman hoca da ayarı yükleyince , geronimo futbolu bırakmak zorunda kalmıştır.
    #3386721 (nickimi yazar olunca sececegim, 12.05.2008 10:57)
  2. + abicim yuh ya naapıyosun allaşkına
    - naapiyim lan siz de tutamıyosunuz ki adamı adam da geliyo vuruyo gol tabi
    + yannız biraz evvel selcuk sahinin altıncı golünü yedin biliyosun di mi?
    - böhühahaaaaa hatırlatmayın bunu bana ya... gidiyorum ben... (burun çekme)
    #3386735 (otep shamaya, 12.05.2008 11:05)
  3. 90'dan apış arası gol yemenin akabinde bırakılması olasıdır.
    #3386772 (chatLak, 12.05.2008 11:22)
  4. kaleci 43 yaşındaysa,
    o maç final maçı ise,
    altın gol uygulaması var ise,
    ve o golü yerse,
    turnuva biter...
    kaleci futbol hayatını sonlandırır.
    #3386779 (a place where no one goes, 12.05.2008 11:24)
  5. golden sonra duyulan sevinç nidasıdır. sabri ugan tarzı tabii..
    #3386786 (kuzgun, 12.05.2008 11:28)
  6. (bkz: öyle bir başlık açmak ki görenin dudak uçuklatması)
    #3386792 (Kill for you, 12.05.2008 11:31)

© 2008 - uludağ sözlük

oyle bir gol atmak ki kalecinin futbolu birakmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyle bir gol atmak ki kalecinin futbolu birakmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle bir gol atmak ki kalecinin futbolu birakmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birine kizdiktan sonra onu uzmeye calismak » bir derdim var » milli takimin efsanevi geri donusleri » biko » ankesorlu telefon » sinavda balon patlatan kiz » terk eden sevgilinin tekrar aramasi » how come how long » yesillik » yasasin tasindik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games