oyle bakma cunku 

kapat
  1. yılmaz erdoğan'ın kuzguncuk'ta yazdığı bir şiiri.

güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
    dünyaya,
    hayret, hasret ve biraz da
    bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
    aklı canbaz, yanağı al,
    sesi çilek aroması
    bir çocuk oturuyor
    gözlerinde...
    #596474 (amanbenburadakalmisim, 01.09.2006 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

oyle bakma cunku başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyle bakma cunku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyle bakma cunku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delgec » oreo » fatality of fantasy » metroda ayi gibi oturmak » tabu diyaloglari » tom riddle » adim hidir mahlasim budur » bobby tatketcap » sadece guzel olan kizlar » niccolo machiavelli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci