oylamaya geldik oylamaya 

kapat
  1. sözlükteki ve entryleri oylamak için tdk'dan gelmiş denetçi sözü.
    (sıçtırtma lamasına, 14.02.2006 03:50)
  2. yazarlarin entryleri iyi veya kötü sekilde oylamamasi sonucunda yönetimin disardan sirf entry oylamasi için getirttigi adamlarin söylemesi muhtemel söz..olaylar söyle gelisebilir..

içeri 4 5 adam girer..ve yazarlarla konusmaya baslar:

-herkes oldugu yerde kalsin...kimse birsey yazmasin..
    +siz kimsiniz yahu?
    -bizi zall ekselanslari getirtti..
    +ne yapmaya geldiniz?
    -oylamaya geldik oylamayaa..simdi sus ve su cuvali kafana geçir * o kahrolasi çeneni kapat yoksa oraya gelip senin o beyaz kicini tekmeleyecegim dostum.. beni anladin mi? seni lanet olasi ahmak herif!
    +?!!!?!?!
    (atan alir spor, 15.02.2006 22:51 ~ 12.04.2006 22:06)
  3. (bkz: çakmak çakmaya geldik)
    (paradigma, 23.01.2007 04:25)
  4. (bkz: oynamaya geldik oynamaya)
    (deli bozgun dolu dizgin, 23.01.2007 04:40)
  5. okumak, bildiği ya da idda ettiği bişeyi yazmak dışında oylamaya, oy meselelerine fazla takılan sözlükçülerin sloganı.
    (sprnova, 07.05.2008 02:38)
  6. oylamaya geldik oylamaya
    yazar çaylak karmalanmaya
    sözlükçü derler adımıza adımıza
    kimsede gelemez aramıza
    kötü entrye eksi iyi entrye artı
    kötü entrye eksi de iyi entrye artı..

bir sözlük şarkısı. başka alternatif için (bkz: yeter ki olumsuz olmasın oy)
    (b butterfly, 07.05.2008 03:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» develi nin tarihi eserleri » darende nin tarihi eserleri » gidene don demeyi unutmak » kanalturk un akin ipek e satilmasi » taklamakan » right left go ahead » turkceye giren yabanci kelimeler » flamenco turca » colin kazim richards » mutsuz insan » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » resat calislar » i shall lead you shall follow » sensible soccer » ismail y k nin fenomene katilmasi » dengir mir mehmet firat » mahrem » yaran anne baba diyaloglari » neda » street fighter alpha 3 » retardex » bencil insan tavirlari » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » jameer nelson » torrent arena » seovilerin agababasi » en cok entry girilen baslik » carefree » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa