oy vermekten aciz yazar 

kapat
  1. okuduğu iyi bir entry sonrası aklından şu düşünceler geçen yazardır:
    - iyiymiş be, versek mi bi güzel. aman boşver, şimdi o surata bas, sonra bekle kutu açılsın, sonra bi daha güzel de. ne gerek var, bunları yapana kadar iki entry daha okur, belki de entyr girerim.

ancak bu yazar beğenmediği bir entry sonrası ise şöyle düşünür:
    -vay demek öyle ha. al bakalım al. kaç oldu 5,6... oh rahatladım valla

(bkz: katledilesi yazar)

edit: bu entry girildiği dönem oy verme kutucuğu şimdiki gibi tek tıklama ile kendiliğinden kapanmıyordu. açıldıktan sonra bir de "evet" dememiz gerekiyordu. neyse efendim, sene 58, malatya'dayım, bizim emmoğlunun kayısı bahç...
    #86482 (denizci cakabey, 24.02.2006 21:58 ~ 07.06.2006 19:10)
  2. yazarları "entrylerim acaba begenilmiyor mu"düşüncesine sürükleyen yazardır.keldir,foduldur,dombilidir..
    #86576 (amele donu, 24.02.2006 22:44)
  3. etliye sütlüye karışmayan yazar türüdür. "ben horozum kardeşim.." der ve geçeer gideeer..
    #86591 (orta_kahve, 24.02.2006 22:51)
  4. oy vermenin, sözlük kalitesini* yükselteceğinden habersiz yazardır, sadece yazardır.
    #86594 (redwinemania, 24.02.2006 22:54)
  5. yazı yazmak kadar oy vermeninde bilincinde olmayan yazardır.bencildir.sadece benim entrylerim beğenilir başkasını si*tir et derler.
    (bkz: illa faşist mi olmak gerek)
    #89976 (baadir, 27.02.2006 04:56)
  6. aciz yazar diildir oy vermenin anlamsız olduğunu düşünüyodur büyük ihtimal
    #91457 (ahu, 27.02.2006 23:33)
  7. yeni üye olmuş ve oy kullanmanın nasıl bir şey olduğundan bihaber yazar da olabilir. bu yüzden kısaca açıklamak gerekirse, entrynin sağ alt kısmında görünen işaretler;

:) bayıldım bittim. oylarım sana feda olsun süper yazar,
    :o ne beğendim ne beğenmedim. idare eder,
    :( yazıklar olsun. seni okumak için yitirilen zamanıma yazık

anlamlarına gelmektedir. 1. dersin sonu...

(bkz: oy kullanalım, kullanmayanları uyaralim)
    #93982 (july4th, 01.03.2006 12:39)
  8. bu konudan mustarip yazarın sıkıntısını dile getiren başlık.
    #94072 (jikase, 01.03.2006 13:17 ~ 25.07.2008 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

oy vermekten aciz yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oy vermekten aciz yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oy vermekten aciz yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulu chat » brick top » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » sokratesla » kalpsiz adam » formikasyon » bosna hersek » sentaktik afazi » teoberk10 » isemek » otomatizm » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » the diving bell and the butterfly » arama motoru » carmageddon apocalypse now » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turklerden nefret etmek » hayalleri ertelemek » pesin edit » dua eden eller » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » balos kalesi » sozlukteki izmir kompleksi » el ele tutusmak istemeyen sevgili » tosbaga etkisi » yeni baslayanlar icin afrika » ayse aziz » timsah yuruyusu » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » echinoidea » roberto mancini