oy pusulasini calmak 

kapat
  1. * psikopat ruhlu kisilerin ilginc bir fantezisi olabilecek eylem. düsündüm de kolumda bir ampül cok seksi dururdu. *
    #2102248 (KoPuSh, 09.08.2007 22:29 ~ 22:30)
  2. * sözlükte böyle bir başlık açabilmek için
    * müsvette olarak kullanmak için
    * hasret duymamak için, 5 yıl sabredemiyeceğini düşündüğü için
    * tuvalet kağıdı pahalı olduğu için (o kadar çok parti çıkyor ki her sene yakında elimize kocaman rulo vercekler )
    * origamiye ilgi duyduğu için (bu da farklı bir fantazi oy pusulasından güvercin)
    * arkadaşlarına hava atmak için ("yaa yemedi dimi, bak banaaaa")
    * kliptomani'ye sahip olduğu için
    yapılabilecek eylem.
    #2102573 (honour, 09.08.2007 23:25)
  3. çalacak bir zili, kapısı bile olmayıp bunu oy pusulası ile talafi etmek.
    #3437016 (Anto, 23.05.2008 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

oy pusulasini calmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oy pusulasini calmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oy pusulasini calmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galata mevlevihanesi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » cihan kilic » bana bkz » yilmaz ozdil okuru » aptal » 1857 » popmundo » mevlana » sacma sapan laflari kendine ornek alan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games