oy benim canim 

kapat
  1. her dinleyişimizde bizi bizden alan sözü ve müziği cetin oraner'e ait ahmet kaya'nın öldükten sonra çıkan birazda sen agla albümünde seslendirdiği parça .sözleri şöyledir:

Ay ışığı vurmuş
    Toprak yanıyor
    Toprağın üzerine
    Kimler düşüyor
    Kimse bu yangını
    Görmüyor duymuyor
    Onun için mi dağlar
    Yıldızlar ağlıyor

Oy benim canım
    Yaralı ceylanım
    Henüz yolun başında
    Solup giden baharım

Ay ışığı vurmuş
    Toprak kanıyor
    Dudağının kıvrımından
    Gözüm nereye sızıyor
    Bu kaçıncı baharım
    Başlamadan bitiyor
    Onun için mi dağlar
    Yıldızlar ağlıyor
    #515215 (of anam nalan, 08.08.2006 23:40)

© 2008 - uludağ sözlük

oy benim canim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oy benim canim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oy benim canim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gil grissom » yemek yerken sikilmak » sersem » eski ders notlarin yakilmasi » yesilbattaniye » japon korku filmlerinde cocuk olmak » crysania » nova bilgisayar » uyuyan dev » pc exclusive a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci