oxford un urfa ya tasinmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. urfa ya oxford yaptiracagim
  2. urfa da oxford vardi da ben mi okumadim
  3. oxford
  4. the oxford story
  5. bu oxford nerelerde var
  6. encarta nin tasinmasi
  7. oxford universitesi
  8. oxford street please
  9. oxford circus
  10. oxford street

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» savas ay » kuku kuku pense » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » surekli yatma istegi » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » unlulerden duymak istenilen sozler » sanatsadim » 17 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » fenerbahce ye 69 transfer » sprite » discard » dugunlerdeki gelin damat masasi » isterik bir kiz arkadasa sahip olmak » gungor mengi » vakifbank gunes sigorta » diksiyon dersi veren dilsiz » thalia » yilin tiriviri odulu » serkan cagri » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » converse giyip ayaklari kokan kizlar » telis » deprem olunca klavyeye kosmak » alevi sozluk » sultan » isitme engelliler icin seks filmi » universite ortaminda hatun kaldirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa