oxford kismina fazla takilmamak lazim derim ben 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. para pusta lazim bana dost lazim
  2. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  3. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  4. ben lazim o halde bana penis lazim
  5. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  6. bir derdim var kismina entry gammazlamak
  7. ingilizce bilgi formunda sex kismina yes yazan mal
  8. slogan kismina bekarim yazan yazar
  9. derim ki
  10. msn messenger da nick kismina aforizma yazan insan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 16 mayis 2007 » yalinayak basi kabak » unutulmayan dizi replikleri » izmir » nankor » laodikeia » aile bireylerinden gelen komik sms ler » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » juiced 2 hot import nigthts » biometrik resim » 06 zps 52 » carlo emilio gadda » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » kayitli uludag sozluk okuru » yaran reklamlar » esra sencebe » kotu kizlarla flort rehberi » dave murray » ey gaziler » grace park » abdullah gul un sovalye olmasi » uzun hikaye » redacted » yalnizlik » violent revolution » ideoloji » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » too drunk to fuck » witchcraft a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa