oxford brookes university 

kapat
  1. oxford da yer alan bir üniversite. lisans eğitimi için yıllık 8000 , lisansüstü içinse ortalama 8300 sterlin istiyorlar. üniversite nüfusunun % 20 lik kısmı yabancı öğrencilerden oluşuyor. sosyal olanakları ve tesisleri ise oldukça güzel bir üniversite. oxford şehir merkezine de otobüsle 10 dk. mesafede. yalnız üniversite biraz dandik geldi bana. binalar falan eski, eğitimi nedir bilemem onu.

http://www.brookes.ac.uk
    #2130845 (leblebi tozunun hastasiydim, 14.08.2007 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

oxford brookes university başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oxford brookes university ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oxford brookes university nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlarin asik olduklarinda yaptiklari » okunacagini bilsem uzun entry yazacagim » gazi universitesi ermeni dili ve edebiyati » adim samuel 25 yasim » fatih serkan kurtulus » tersten okunusun tersten okunusu » maca biletsiz girme yontemleri » deniz feneri dernegi » bursasporum com » uyumak istiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games