ovmek 

kapat
  1. bir şeyin üstünlüklerini, iyi yanlarını söyleyerek onu yüceltmek, methetmek.
    #1652850 (leskote, 17.05.2007 05:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ovmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ovmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ovmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intense rock » skopofili » ali fuat cebesoy » wireless nargile » teknolojik tikyler » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » asik oldugunu herkese soylemek » 45 inci antalya altin portakal film festivali » hincal uluc » hipoparatiroidi » sarki isimlerinden mesaj yazmak » yeter la » ekonometri » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » tal ben haim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » glock » carolus linnaeus » bir muhendisin hayati » www muratboz com » haykocepkin biz » bulvar gazetesi » gordon s gin » simon » unlu birine benzemek » vejatatif bulgular » paramnezi » hezeyan » gamali hac yasagini savunan solcu » yeni baslayanlar icin antarktika » the way i am