ovdurmeyin bana kendimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana lahmacun getirin yoksa kendimi
  2. bana kavun getirmezseniz oldurecegim kendimi
  3. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  4. kendimi bir bok saniyorum
  5. sildiriyorum lan kendimi
  6. yenecegim kendimi
  7. biraktim ben kendimi
  8. kendimi buldum
  9. kendimi sevmek
  10. kirdim kendimi

© 2008 - uludağ sözlük

ovdurmeyin bana kendimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ovdurmeyin bana kendimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ovdurmeyin bana kendimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futursuzca bakinizlar veren yazar » fatih serkan kurtulus » demokratik seks partisi » ediz hun » arsenikli su cinayete tesebbus icerir » kabadayi » serkan ozen » web design » ferrari 612 scaglietti » orhan pamuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games