ovaniova 

kapat
  1. yenilerden. fazla boş vakti var galiba. hoş gelmiş.
    #3295923 (azerbaycan yarrakli kuvvetleri, 20.04.2008 17:19)
  2. gelir gelmez yaftalamaya başlamış yazar.

(bkz: hele bi soluklan yiğenim)
    #3717606 (imhotep, 25.07.2008 11:25)
  3. gelir gelmez, insanlara şu partiden, şu fırkadan diye bok atan yazar. kardeş, sanane kim ne ise, sen sadece yaz.
    #3717628 (yuzyillardir akan cesme, 25.07.2008 11:29)
  4. sığ düşünce kalıpları içinde olan ve buna rağmen kendini cumhuriyetçi ilan eden, çaağdaaş, enteeellektüel, bir faşiste faşist demenin bile aslında bir faşistlik olabileceğini düşünemeyen, fazla kaale alınmaması gereken insan.
    #3842736 (dumanlimusti, 20.08.2008 04:04 ~ 28.08.2008 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ovaniova başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ovaniova ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ovaniova nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet turk » yusuf cemal keskin » cigdem » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » i love you baby diyen bebek » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » osurmak » paul gilbert » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » bebek taklidi yapan kizlar » kazim koyuncu vs ismail turut » ilya » birinci nesil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balli balli » adana tatlisi » ilbay » pkk nin aktutun aciklamasi » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » kadinlarla ilgili gercekler » abdullah gul » pleasure slave » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » avrupa nin kuslari » sozlukteki hristiyanlar » senin isin ankaradan bozuk yegenim » 16 nci yuzyil