out of sight out of mind 

kapat
  1. gozden irak olan gonulden de irak olur manasındaki üzücü cümlecik.
    #3337314 (habis, 29.04.2008 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

out of sight out of mind başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. out of sight out of mind ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu out of sight out of mind nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask i virane » karayip denizi » dumur bakislarla kendinden gecen smiley » lotus 3 » kic deligi » polo » oley yazar oldum » emperor yoshira » universite bitirince milleti begenmeyen mezun » birbirine en cok yakisan cift » evli barkli bir kadini yalamak istemek » nuria bermudez in bakire olma olasigi » sil bastan » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » zone press » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte sazan avi » andrija zizic » viggo mortensen » ghostface killah » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » zenos paradox » street spirit » wall e » dikolte » sevgilisini babam diye kaydeden insan » inanc geni » 9 eylul 2008 » ne sehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi » casey jones » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi