our love to admire 

kapat
  1. 10 temmuz 2007 tarihi ile piyasa çıkacak olan 3. interpol albümü. *
    #1638466 (it s way too late, 13.05.2007 13:49)
  2. çıktığı gün edindiğim, her fırsatta baştan sona dinlediğim, tadından yenmeyecek 3. interpol albümü. 2 muhteşem albümden sonra böylesine yardırmış bir 3. albüm beklemiyordum açıkçası. herkes 2. albümden izler taşıyacağı ve artık aynı aynı interpol şarkıları olup bünyeleri bayacağını düşünürken herkesi susturacak şekilde yeni ritmler ve daha ön planda klavyelerle 2007 ve 2008e damgasını vuracak indie rock albümü kanımca.

tek anlayamadığım kısım ilk 2 albüm kapağının da çok dışına çıkmış bir albüm kapağına sahip. bunu da 3. albümün yeni yeni değişimine yordum ben. çok faklı bir interpol var our love to admire da karşımızda.

ayrıca 2 temmuzda canlı canlı da izledim kendilerini ve ben böyle bir ses dinlemedim canlı canlı. paul bankse gerçekten marry me diye de bağırdım evet.

neyse efenim albüm şarkıları da şöyle ki:

1.pioneer to the falls
    2.no i in threesome
    3.scale
    4.heinrich maneuver
    5.mammoth
    6.pace is the trick
    7.all fired up
    8.rest my chemistry
    9.who do you think?
    10.wrecking ball
    11.lighthouse
    #1926224 (it s way too late, 13.07.2007 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

our love to admire başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. our love to admire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu our love to admire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i ll meet you at midnight » ekmegini tastan cikarmak » sozlukteki izmirli yazarlar » nurculardan nefret etme sebepleri » cent » sade adu » cm 03 04 » kaldigi otel odasini yagmalayan insan » sozluk yazarinin kres acmasi » 50megs a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci