otuzbir olsan cekilmezsin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 31 olsan cekilmezsin
  2. fotokopi olsan cekilmezsin
  3. sifon olsan cekilmezsin
  4. otuz bir olsan cekilmezsin
  5. fotograf olsan cekilmezsin
  6. kopya olsan cekilmezsin
  7. kral olsan tahtini mafya olsan mekanini
  8. ates olsan
  9. sen bir ceylan olsan
  10. ne olurdu benim olsan

© 2008 - uludağ sözlük

otuzbir olsan cekilmezsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otuzbir olsan cekilmezsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otuzbir olsan cekilmezsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapay zeka » rusya borsasi » kayip prenses » munchausen sendromu » logore » unio mystica » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » metamorphosis » nazareth » zubeyde hanimin sir vasiyeti » peteranswers » seviselim mi lan » necrofili » atm den makbuz isteyen anarsist genc » zerrin ozer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » endojen depresyon » i melih gokcek » suisid » kalafat » the diving bell and the butterfly » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » 2008 abd baskanlik secimleri » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » golf » goztepe » en cok entry giren yazar » kaydirock com » otomutilasyon » henna