otur oturdugun yerde 

kapat
  1. bir tehdit cümlesi..özellikle anne ve babaların sıklıkla kullandığı,kalkarsan oturtmasını biliriz şeklinde devam edecek bir hava yaratılarak söylenilmesiyle maximum etki gösteren söz öbeği..
    #159182 (ebuzer, 09.04.2006 15:09)
  2. annemin fena halde fazla kullandigi sozcuk obegi:
    *-anne be canim sıkılıyor..
    -sıkı can iyidir cabuk cikmaz..*
    -ya sokaklara vurucam kendimi gezcem gezcem..
    -yok yaa otur oturdugun yerde..
    -peki..
    #160103 (süpürgesiz cadi, 10.04.2006 00:25)
  3. (bkz: kalk gidelim ile bok yeme otur)
    #847349 (sıçtırtma lamasına, 12.11.2006 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

otur oturdugun yerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otur oturdugun yerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otur oturdugun yerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» in vain » melissa panarello » formel dusunce bozuklugu » fantom ekstremidite » ejekulasyon » isletme » tuncelispor » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » ask » asfalt osman » tarcin ve arkadaslari » sarkilardan akilda kalan cumleler » yngwie malmsteen » kurtlar vadisi pusu » yurdum insani diyen yurdum insani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ofori » anlayis bekleyen sevgili » ihtimal » paris je t aime » yasamsal tespitler » bulent ersoy un gotik olmasi » mine g kirikkanat » aglarken gulebilmek » sonic syndicate » otimik durum » diablo 3 » metalcilerin genelde gay olmasi » 6 ayda bir arayan sevgili » anket yaptim mutlu oldum » okul kantininde kimiz satilmamasi