otun da aq bokun da aq 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otun bokun arasina vs koymak
  2. otun bokun sozlugu acilmasi
  3. otun bokun sonuna dir dur eki koymak
  4. otun bokun sonuna unlem isareti koymak
  5. otun boka transferi
  6. bokun boku
  7. bokun tadi
  8. bokun bokuymussun
  9. bokun yaydan cikmasi
  10. sikinti ile bokun iliskisi

© 2008 - uludağ sözlük

otun da aq bokun da aq başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otun da aq bokun da aq ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otun da aq bokun da aq nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » metrodaki guzel kiza asik olmak » paket mi olsun burada mi yersiniz » wall e » bir kalemde silmek » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » ergenekonu tersten dusunmek » deft » waiting for you » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » birgun » hossik » kapitalizm » deniz feneri » mavi lens takan yesil gozlu kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karbon » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » isil alben » frida kahlo » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » masumiyet muzesi » wreqfasd » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » the chosen pessimist » dopamin » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » jean amerika nin salvaridir » astazi » pallacanestro treviso » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi