otto 

/ 2
kapat
  1. knight online da logos serverda zamanının efsane oyuncusudur.
    #3029322 (Quzu, 19.02.2008 12:37)
  2. tersten okunuşu da kendisine tekabül eden garip isimlerden. bu isim grubuna hatta özel bir şey diyorlardı los amantes del circulo polar filminde ama fakat hatrım değil.

pyndemonium zatından gelen düzeltmee: bu tür isimlere polindrom denmekteymiş.
    #3044763 (vera, 22.02.2008 20:20 ~ 23.02.2008 11:00)
  3. mekan iyi güzel hoş da garsonlar pek ilginç..

g: buyrun hoşgeldiniz ne alırsınız?
    -hoşbuldum sipariş için arkadaşı bekliyorum teşekkürler..
    g: e beklerken bir şeyler içersiniz herhalde!!

aynı esnada yan masada,

g: ne alırsınız?
    - (içki isterler)
    g: içkilerden sonra yemek de alacağız ama değil mi??
    #3876345 (canzone arrabbiata, 27.08.2008 03:08)
  4. insanların kapısında, içeriye girmek için sırada bekletildiği/beklediği girildiğinde ise teoman ve kocakafası, cuneyt ozdemir ve onun sırıtan suratıyla karşılaşma olasılığı bulunan mekan.
    #3994758 (no tengo lugar, 22.09.2008 12:54 ~ 12:56)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

otto başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otto ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otto nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rusya borsasi » aglarken gulebilmek » challenger » bu cocuk okumas » windows vista » kayip prenses » tegetsel konusma » hic bitmeyecek gibi gelen ask » berna ozturk » lilliputyen varsanisi » spatyum » izolasyon » vecit » barack obama vaadleri » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuzunde gulen bin parca » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » atm den makbuz isteyen anarsist genc » you are beautiful » jalapeno ve nacho klasigi » uyku felci » gidiklanma » malumatfurus » derya baykal » durduk yere tersleyen ariza kadin » got olmanin dayanilmaz hafifligi » duygusuz kiz » high end » avrupa yakasi