otto santral 

kapat
  1. istanbul silahtarağa'da bilgi üniversitesi kampüsü içinde, yüksek tavanlı, geniş, çok iyi dekore edilmiş, kendine özgü bir tarza sahip cafe restaurant. istanbul'da gidilebilecek en güzel mekanlardan biri.
    #3263992 (fuathusnukayacan, 13.04.2008 10:13)
  2. (bkz: fındıklı votka)
    #3439902 (brunglace, 24.05.2008 12:41)
  3. guzel kluptur.
    #3439958 (the godfather, 24.05.2008 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

otto santral başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otto santral ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otto santral nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rome » back in black » jitem » kalpsiz adam » cbc » abberline » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » bc prostejov » avrupa yakasi » bir anda » yolculuk » bu bir skandal » aurora » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » orijinalinden guzel olan coverlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 12 ekim » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » hbb tv » la vida es una lenteja » knut hamsun » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » saniser » deadliest catch alaskan storm » norotransmiter » the richest man in bayburt » peugeot 307 » kirmizi kursun kalem » radyo sol » histeri » elektif mutizm