otostop 

kapat
  1. başrollerinde salih güney, sevda demirel ve engin koç un olduğu 90 lı yıllar türk sinemasının berbat örneklerinden. erotik, polisiye, macera tandanslı olduğu söylenen fakat hiçbir sınıfa sokulamayan amatör ötesi çalışma.
    #1311851 (shalamar, 16.02.2007 16:08 ~ 16:14)
  2. denizlide 3 gencin bir buçuk saat içinde 25 yaptığı eylem.
    http://www.youtube.com/watch?v=rgC5Ejhmj-o +
    #1477170 (madridista, 31.03.2007 22:42)
  3. özgürlüktür. yaşam tarzı bile olabilir. önemli olan gidilecek yer değil yolculuğun ta kendisidir düşüncesini benimsemiş insanlar için vazgeçilmez bir heyecandır.
    #1757202 (narsil, 12.06.2007 03:25)
  4. hem bedava hemde dolmuş otobüs gibi sıkıcı olmayan, muhabbet edilen eylemdir. ebeveynlerin dediği gibi pek de tehlikeli değildir.
    #3691569 (samet in paris, 20.07.2008 15:00)
  5. eli yumruk şekline getirip baş parmağı gidilecek istikamete doğrultarak yola doğru kolun uzatılmasıyla yapılan "ben bu yöne gidiyorum eğer arabanızda yer varsa bizide alır mısınız" teklifidir bir manada.benim de bugün tadını ve keyfini aldığım eylemdir. otostopla tek kuruş harcamadan adanadan mersine gittik ve denize girip güneşlendikten sonra mersinden adanaya geri döndük. çok eğlenceli bir şey. tavsiye edilir.
    #3766325 (kabacocuk, 03.08.2008 23:21)
  6. plaja yürümemek için tatil yerlerinde bolca yapılan eylemdir.
    #3766448 (suLtanveLed, 03.08.2008 23:45)
  7. üniversite öğrencisiyken sık yaptığım eylem. rekorum şile-samandıra arası 55 km'lik yolu gitmemdir. onu kandıra-ağva arasındaki 38 km'lik yol izliyor. ama dikkatli olmak gerekir. çünkü sizi alacak kişi seks düşkünü veya abazan olursa al-al, mor-mor olabilirsiniz.
    #3959572 (Cemali, 13.09.2008 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

otostop başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otostop ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otostop nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » betimle beni behcet » gulyabani » halklarin kallesligi » strateji » kotuluk gorme sanrilari » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » ats iki » katalepsi » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » persekusyon » sevisirken miyavlayan aptal kiz » papagan » ilkokulun vazgecilmezleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saint antuan kilisesi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » maimonides » pisin biri » tal ben haim » ilana yahav » sitare » timsah yuruyusu » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » turkce verintiler sozlugu » allah seni top etsin » melissa panarello » infantisit » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » i melih gokcek