otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak 

otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak baþlýðý henüz açýlmamýþ!
aþaðýda otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak ile ilgili baþlýklar listelenmiþtir. belki onlar iþinize yarar.
  1. istatistik ten 93 veya üstü almak
  2. uykusuz veya penguen yerine vakit almak
  3. kel ve veya fodul ve veya þiþman erkek
  4. cd veya dvd ye kaþe veya mühür basmak
  5. saatleri geri almak yerine yanlislikla ileri almak
  6. saatleri ileri almak yerine yanlislikla geri almak
  7. ornek almak ve ders almak arasindaki fark
  8. ve veya
  9. veya
  10. veya kapisi
  11. ota boka izm veya ist eklemek
  12. senle veya sensiz
  13. reklamlarda rap veya hip hop kullanýlmasý
  14. iyi veya kotu olmak
  15. c2h5oh veya c2h6o
  16. cm veya fm de ultimatom vermek
  17. kucuk bir sirketim var veya
  18. citronella veya idris otu
  19. macgyver veya mekgayvýr
  20. fttk veya fttc
  21. alevilik veya sunnilik
  22. güneþ haným veya kar
  23. ölen veya yaralanan
  24. pirpir veya kazik
  25. gay veya lezbiyen olmak

Copyright © 2010 - uludað sözlük

otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi doðru olmamakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about otomati„Ÿe almak veya ba„Ÿlamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.