otokratik tanri modeli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anneyi cehenneme gonderen tanri modeli
  2. otokratik lider
  3. ahlak zabitasi modeli sozluk yazari modeli
  4. tanri kendinden daha guclu bir tanri yaratabilir
  5. tanri uludur diye tanri boyle ulutur
  6. tanri mi insanlari yaratti insanlar mi tanri yi
  7. ben tanri ya inandim ama tanri bana inanmadi
  8. tanri tanri olali boyle kul gormedi
  9. tanri olunmaz tanri dogulur
  10. tanri ya tanrisiz tanri demek

© 2008 - uludağ sözlük

otokratik tanri modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otokratik tanri modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otokratik tanri modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuncelispor » desmond david hume » global afazi » bu bir skandal » veysel bozkurt » insomnia » gunahim ol benim » toby marks » egzibisyonizm » ask tenceredir » mfo » jerusalemm » araf » ahmed yasin » the way i am » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metamorfoz » engin ceber » yaran entryler » herkes kendinde olmayani ister » ekt » bir turk olarak kurtlere soruyorum » cez basketball nymburk » rusya borsasi » yolculuk » isten eve donmus baba davranislari » dezenkarnasyon » abberline » kurtlar vadisi pusu » ama askim yok » trevanian