otobusu yakalamaya calismak 



kapat
  1. o otobüsü yakalamak için süreyya ayhan'la birlikte idmanlara katılmış olmanız gerekir.şoför sizden bihaberdir ve gaza bastıkça basar.sizi gören bazı medeniyetten uzak insanlar görmezden gelirler,hatta büyük ihtimalle "deliye bak,nasıl yakalayacaksa otobüsü,bir de koşuyor" diyerek gülerler.şansınız kalbi olan bir allah'ın kulunun sizi görmesine bağlıdır.kan ter içinde kalırsınız.sanki mirkelam'ın klibinde oynamaktasınızdır.sonra o kalbi olan allah kulu şoförü uyarır,şoför ya "burası durak mı kardeşim?" der durmaz ya da daha fazla koşacak hali olmayan kişiye acıyıp,otobüsü durdurur.otobüse kapak atan kişinin nefes alıp verme sesi tüm otobüste yankılanır.
    #110075 (asiti kaçmış kola, 11.03.2006 12:14)
  2. vapuru yakalamaya calismaktan daha erdemli bir iş.
    #110076 (arjen robben, 11.03.2006 12:17)
  3. -öndeki aracı takip et
    -otobüsü mü abi
    -hayır.sendeki otobusu yakalamaya calismak çabası nedir?
    -içimde ukteydi, doldu abi.
    -hımm
    -yalnız sen tam uydurumadın gibi
    -artık uysada...
    #118400 (karga, 17.03.2006 11:55 ~ 11:58)
  4. (bkz: allah allah diye bagirarak otobuse kosmak)
    #118850 (redwinemania, 17.03.2006 18:40)
  5. (bkz: hilal taktigi ile otobusu cevirmek)
    #118852 (painkiller, 17.03.2006 18:42)
  6. bir sonraki otobüsün zamanında gelmesi halinde bile bekleyeceği zamanı göz önüne alarak zaman kaybı yaşamak istemeyen kişinin yapmak zorunda kaldığı eylem. işin kötü tarafı yakalasan da yakalayamasan da içte bir eziklik hissedilir.
    #334837 (hafiye, 10.06.2006 16:15)
  7. bu kutlu hedefe bir taksi vasitasiyla erismeye calisan bir insan turu de mevcuttur.. ***
    #334898 (Confusedy, 10.06.2006 16:36 ~ 16:38)
  8. otobüse yakın bir hızla koştuğun halde yakalayamazsan,üzülüp ağlarken,kaderine küfrederken,arkadan yeni bir otobüsün gelmesiyle acayip bi mutluluk yaşarsın...anlatılmaz yaşamak lazım
    #335081 (alem, 10.06.2006 17:41)
  9. gece geç yatmanın, sabah saati ertelemenin, süslenmeyi abartmanın ağır bedeli...
    #722666 (cece, 11.10.2006 08:55 ~ 09:00)
  10. ardından koşarsınız şoför sizi gördüğü halde durmamaktadır sonra feryat figan piç herif, ibne durmadı ya der geri dönersiniz.
    #2456677 (Theador, 11.10.2007 13:43)
  11. henüz her şey bitmedi, yakalarsam muck muck diye kendi kendini gaza getirip tabana kuvvet koşmaktır. başıma geldiği zaman iç seslerim birbirine karışır. bir yandan "daha hizli daha hizli" nidaları yükselirken diğer taraftan ulan bi ıslık çalmayı öğrenemedin bak şimdi ne kadar işe yarayacaktı şu adamdan rica etsem ıslık çalmayı biliyor mudur acaba hadi ıslık çalmadın bari yanında düdük taşı" gibi serzenişler yükselir, geçici delirme anıdır.
    #2456714 (trink, 11.10.2007 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

otobusu yakalamaya calismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobusu yakalamaya calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobusu yakalamaya calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» waterloo » kadi » salvar amerika nin jeanidir » adem » cebe akan tukenmez kalem » yabanci dil » discide aglamak » 30 kg dashakli adam » ercan » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » asiret dugunleri » gunce » sokullu » elektronik diskoteknostronik » sir isaac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolcudur abbas baglasan durmaz » davul » aybars lebib » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » omer faruk eminagaoglu » berguzar gokce korel » sair uuserlardan siirler » aysengruda » net sicarsin » bob woodward » akcakoca » mutluluk » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » merve yi tavla » diyaliz