otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek 

kapat
  1. gözünüze kestirdiğiniz kızı, yer vererek tavlamaya çalışmaktır. ama yer verdiğiniz kız oturmayıp, "o kadar yaşlı varken niye bana yer veriyon" diye çemkirirse rezil olduğunuzun resmidir. hemen kötü düşünmeyin, belki de kabul eder ve otururken size gülümser. o zaman da yaşlılar tarafından linç edilebilirsiniz. teyzeler çantalarıyla, amcalar bastonlarıyla, size girişebilir. belki de en iyisi hiç oturmamaktır. hey bi dakka, zaten senin sevgilin yok mu? ee ne demeye yer verip de kız tavlıcan, sie çakal seni.*
    #3032204 (ben hep 17 yasindayim, 19.02.2008 22:49)
  2. belki o da bana verir ödeşiriz diyerek yapılan eylem.*

(bkz: akşam hatırlat bana)*
    (bkz: şu borcu bi görüşelim)
    #3032222 (bush un metresi olan ayi, 19.02.2008 22:51 ~ 23:46)
  3. (bkz: ayip)
    #3717410 (ovaniova, 25.07.2008 10:24)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tera patrick » yusuf simsek » cemo » zalgiris kaunas » tchibo » gossip girl » alternative information center » michael skibbe » yol arkadasi » got kadar » baydin gayri » milli egitim bakanligi bursu » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » bir sigara birakma yontemi olarak sms » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » areds » minik mavi balina » sol frame in mahkemeye donmesi » surdin » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » heroes » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » ipsiz recep » facebook okey » carsi » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » douglas forbes » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » carriye roxalina