otobuste sikisip coluga cocuga karismak 

kapat
  1. sıkışma eylemi sonucunda otobüstekilerle akraba olma...(u: yersen)
    #2590555 (Nero Claudius Caesar Augustus, 14.11.2007 17:37)
  2. (bkz: türkce karakter sorunu)
    #2590559 (bu nick tam yirmi bir harf, 14.11.2007 17:38)
  3. yaşı gelmiş geçiyo olan insanların çoluk çoçuğa karışmak için ortak buluşuma yeri.*
    #2590587 (ismini vermek istemeyen seyici, 14.11.2007 17:41)
  4. çoluk çocuk dolu bir otobüse binme eylemi.
    #3403868 (karin, 16.05.2008 11:59)
  5. (bkz: bang bus)
    #3403946 (luke skywalker, 16.05.2008 12:20)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuste sikisip coluga cocuga karismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuste sikisip coluga cocuga karismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuste sikisip coluga cocuga karismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » metalcilerin genelde gay olmasi » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » durex elite » sen asksin » aksam oldu huzunlendim ben yine » 550 ytl lik turban » early bird » yaran facebook gruplari » friends » pgm 301 » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » deniz demiroz » buse kilickaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » hamo » ask » turbanli fantazisi » 12 imam orucu » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » deli » sarhosken entry girmek » kisa boylu kizlar » radyo sol » cuk kadar » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » kars fen lisesi » sayid jarrah » happy go lucky