otobuste nicckkslayan tipler 

kapat
  1. dişlerinin arasında bir şey kalmış gibi o partikülü kürdan kullanmadan çıkarmaya çalışan tiplerdir.

öncelikle anlaşılması gereken bu kulak siken,beyni bok eden sesin nasıl olduğudur.
    hani dişinizin arasında bir şey kalırda onu çıkarmak için dilinizi yapıştırırsınız ve küçük bir miktar havayı içinize çekerken dilinizi de geri çekip dudağınızıda araladığınız da bir ses çıkar ya. hah işte o !
    ahh sevgili sözlük dilin olsada çıkarsan şu sesi derdime derman olamasan da hiç değilse duyursan insanlara şu ısdırabımı...

bilenler bilir saçma kalıbıyla devem etmek istiyorum.

bu tipler genellikle otobüste sıkıldığından mıdır bilinmez nıckks nıcıkks diye bu sesi çıkarırlar. adamın beynini zikerler. işte ben hitler'e bu güruhu katletmediği için kin duyuyorum.
    #649508 (Mosquito, 19.09.2006 23:49 ~ 23:50)
  2. (bkz: amcası teyzesi hepsi yapıyor efendim durduramıyoruz)
    #649513 (Mosquito, 19.09.2006 23:51)
  3. (bkz: nicckkslamak)
    #651645 (doksanüç, 20.09.2006 19:46)
  4. şimdi sen bu sesi daha önce duymadıysan anlayamayabilirsin.
    ama ben eminim ki bunu duydun.
    problem kulak ta değil zaten biraz daha içerde.
    belki de sözlüğün bir anlatım sınırı vardır. bu da olabilir

*
    #652280 (Mosquito, 20.09.2006 23:26 ~ 21.09.2006 23:30)
  5. ne demek istendiğini tam olarak anlıyor ve tam üstüne basılıp eğilinmesi geren bi konu olduğunu düşünüorum.
    bu tiplerin ağzına o anda elinize ne gelirse sokmak suretiyle sesi kesilip yolculuğa neşeli bir şekilde devam edilmelidir.
    ya da içinizden ana avrat soy sop bırakmadan sövülerek devam edilmelidir.
    #652693 (psycho killer, 21.09.2006 02:14)
  6. sadece otobüste değil, hayatın her köşesinde rastlayabileceğimiz sinir bozucu tiplerdir. önemli bir sınav esnasında önünüzde, arkanızda, yanınızda oturuyorlarsa ve böyle seslere karşı duyarlıysanız o sınav yalan olmuş demektir. bunun için tek çözüm yolu yanınızda bir kutu kürdan taşımak, sesi duyduğunuz anda çantanızdan ayşe teyze'nin acesi gibi çıkararak, nicckkslayan şahsiyete uzatmak olacaktır.
    #655291 (oylumunelumune, 21.09.2006 23:27)
  7. dişinin arasına giren gıda maddelerini çıkarma çabasındaki insandır.
    #2341128 (arabaciarabayatasget, 19.09.2007 12:20)
  8. fütursuzca dişlerini temizlemeye çalışan tiptir. Kafası otobüsün camına vurulası tiptir. Ya da bütün dişleri dökülerek kendisine yardımcı olunmalıdır. Aklıma geldi, tüylerim diken diken oldu.
    #2341139 (KIZILMASKE, 19.09.2007 12:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

otobuste nicckkslayan tipler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuste nicckkslayan tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuste nicckkslayan tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about otobuste nicckkslayan tipler. Copyrights of the articles are belong to their authors.