otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin 

kapat
  1. bir yurdum kadın klasiğidir. 500 mt yürümeyi göze alır ve son durağa giderek otobüse oradan binersiniz ve tek gayeniz işe giderken gazetenizi rahatça okumak için oturmaktır. oturur ve gazetenizi açıp okumaya başlarsınız, akabinde ilk durak gelir ve kadınlar güruhu otobüse biner. orta yaşlı, gayet sağlıklı olduğu, yüzünün pancar gibi kıpkırmızı olmasından anlaşılan orta yaş kadını gelir kafanıza dikilir. 5. saniye de eli çarpmış ayağı ile gazetenize dokunur ve öhö öhö diyerek kendisini size gösterir. burdaki mesaj bak ben kadinim kalk bana yer ver dir. aldırış etmez ve başınızı çevirirsiniz. duruma sinirlenen abla öksürmeye, aksırmaya başlar ki bu onun öldürücü son salvosudur. burada amaç, etraftakilere bak ben hastayim ama bu okuz bana yer vermiyor u duyurmaktır. genelde sabah saati kimse kimseyi iplemediğinden ve sizin de yaşınız 35 olduğundan başka bir denyo da kalkıp size bilader kadın a yer versene ayıp olmuyor mu demez, diyemez, göt ister çünkü. * sonuç olarak kadın oturma hevesini tatmin edemez ve korkunç gudubet bir surat ifadesi takınarak otobüsteki herkese trip atmaya başlar. çok da s*klemezsiniz. işin en garibi şudur ki bu kadar mevzuu çıkartan kadın hepi topu 3 durak sonra iner. ulan bütün tantana 3 durak için mi diye düşünürsünüz...güler geçersiniz...
    #3702867 (imhotep, 22.07.2008 16:24 ~ 23.07.2008 16:17)
  2. bir de sesli versiyonları olan kadınlardır. ya dolaylı ya doğrudan laf sokarlar.
    #3702888 (bedevix, 22.07.2008 16:28)
  3. muhtemelen günden geliyordur. 130 kiloluk bedeninde 75 kilo börek çörek fazlalığı eklendiği için yer bekler. yurdumun öğrencisi stajdadır, ayakta 8 saatlik mesayisini bitirmiş ama oturmayı hak edememiştir.
    #3702909 (umarsiz arsiz, 22.07.2008 16:31)
  4. eğer hamile , sakat ya da kucağında çocuğu olan bir kadın ise trip atmakta son derece haklı olan kadındır.
    #3702916 (tanrica, 22.07.2008 16:33)
  5. otobüsün en önünda ayakta yüzünde o çok yorulmuş ifadesiyle beklerken en arkadan biri inmeye kalktığında bir panter gibi atılan kadındır . bu kadın o koltuğa doğru öyle bir yönelir ve koşar ki koltuğun dibinde ayakta bekleyenler çekinir oturmaya .
    #3703142 (keskin sirke, 22.07.2008 17:27)
  6. yanında arkadaşı varsa yer vermeyenler hakkında dedikodu örgütlenmesi yapıp, yer vermeyen kişiye otobüs yolculuğunu zehir edecektir.
    #3703157 (vanti lator, 22.07.2008 17:30)
  7. gıcıktır!! otobüse binerken kalabalık olduğunu görüyosun istemiyosan binme be teyze!!! bide insanın tepesinde dikilip konuşanları var! ya kalkmıcam işte anlasana! süslenmişsin püslenmişsin gezmekten geliyosn belli işte ben bütün gün yürümüşüm canım çıkmış bide kalkıp sana yer mi vercem?! çok beklersin!

not: biraz sert oldu galiba ama çok sinirlendim yahu! *
    #3703206 (nnyykkss, 22.07.2008 17:40 ~ 23.07.2008 09:36)
  8. normal bir gün gibi başlayan ve öğleden sonra kadınlarla güne giden üç sohbet muhabett , kakara kiri ettikten sonra iş çıkışından( yani kocasından) önce eve ulaşmaya calışan ve muhtemel bu saatte otobüste işten ve okuldan cıkanlarla karsılasan teyze veya ablalardır... sanki en çok onlar yorulmuşlar ve oturmayı en çokonlar hakediyormular gibi davranırlar fakat uyanık otobüs milleti yemediği zamanda trip atan ve kabaran kişilerdir.
    #3703248 (crow, 22.07.2008 17:47)
  9. gırtlağına çökülüp boğulası kadındır!
    #3703268 (amiga1200, 22.07.2008 17:51)
  10. kendileri çoğu zaman hasta ve ya yaşlı değildir, büyük olasılıkla kucağında çocuk da yoktur. genelleme yapmak gibi olmasın ama bu tipler orta yaş sendromundaki kokoş kimselerdir. ilk başta mazlum bir yüz ifadesi ile yanınıza kadar iyice sokulur hatta sırf vicdan muhakemesi yapmanız kolaylaşsın diye elindeki alışveriş poşetlerini gözünüze gözünüze sokar. daha sonra siz yer vermeyince jest ve mimikleri yavaş yavaş çirkefleşir. biraz zaman sonra gözleriyle adeta size küfreder hatta bakışlarıyla da resmen döverler. utanmasalar kalk da ben oturayım lan velet bile derler. içlerinden ettikleri küfürlerin haddi hesabı yoktur orası ayrı. gün boyu o mağaza senin bu mağaza benim dolaşmışlardır sonra da azıcık otursam diye düşünürler. hayret bir şey' dirler.
    #3703380 (aqin, 22.07.2008 18:13)
  11. sinsice orta kapıdan binip otobüsü birbirine katmak suretiyle bağırıp çağıranına da rastlanır. amanın dağlara taşlara!
    #3703383 (mukaddes, 22.07.2008 18:14)
  12. ota boka trip atan kadın olma olasılığı yüzde doksan olan kadındır. ayakta gidebilme potansiyeline sahip bu insanların bazı versiyonları vardır ki, trip atmakla kalmaz zarf bile atarlar. bu, üzerinde "lütfen kalkarmısınız" yazan bir zarf değildir, bizzat herkezin duyabileceği şekilde laf sokmadır. zira ihtiyacı olan insan trip atmaz, bizzat eğilir, derdini anlatır ve oturur.
    #3703646 (yatay zeka, 22.07.2008 19:01)
  13. en büyük dostları muavin olan kadınlardır.

- kardeş yer verelim bayana
    - niye o benden fazla mı ödedi?
    #3703708 (butun sifatlari tamlarim, 22.07.2008 19:16)
  14. yer vermenin gerekli koşullarından birini sağlayamıyorsa (ayakta duramayacak kadar yaşlı, sakat, hamile-çocuklu, gazi) umrumda olmayan kadın tipidir. şu ana kadar otobüste trip olayı yaşamadım ama iş çirkefleşmekse kralına çatarlar.
    (bkz: otobüste oturmak isteyenleri taksiye alalım)
    #3703757 (brian o conner, 22.07.2008 19:28 ~ 19:29)
  15. sizi gözüne kestirmiş ve süreyi başlatmıştır. tuttuğu süre içerisinde kalkıp yer vermesseniz yavaş yavaş üzerinize abanır, dirseğinizi kafanaıza çarpar ve bezdirmeye çalışır sizi. başa çıkıp umursamassanız onu galib olursunuz, ineceğiniz durağa kadar oturmakta özgursünüzdür.
    #3703785 (balbalgam, 22.07.2008 19:33)
  16. n'olursa olsun trip atmakta haksiz olan kadindir, zira bu topraklarda kimse kimseye yerini vermek zorunlulugunda degildir.
    #3703791 (dusunmuyorumoyleysemalim, 22.07.2008 19:35)
  17. En çok kıl olunan tiptir. Ya teyze madem rahatına düşkünsün bin taksine. Gün gün dolaşıp gene kendi rahatını düşünmen yanlış , ters . .
    #3703796 (Ankesorlu Telefon, 22.07.2008 19:35)
  18. bir türlü anlayamadığım uyuz kadındır. hayır yaşlı değilsen, hamile değilsen, zor durumda değilsen neden yer vereyim? ben de senin kadar yorgunum. sonra da kadın-erkek eşitsizliği derler...
    #3703813 (oneqeno, 22.07.2008 19:38)
  19. dunyayi kendisinden ibaret sanan turdestir. hayir isin garibi ben bayanim deyip bayanlardan yer isteyenlerdende vardir bu ne perhiz bu ne lahana tursusudur. yani hadi bu bir yana bu abla her yerde esitlik diye dolsair. ama hep oncelikleri bayan oldugu icin kendisine bekler. birde bunun genc guruhtaki tiplemesi de erkek arkadasinin yaninda para odemeyen kizdir. madem esitlik o zaman her yerde esitlik. ihtiyaci olana otobuste yer verilir elbette ancak luzumsuzsa kimsenin keyfini kacirmaya luzum yoktur.
    #3703832 (archytct, 22.07.2008 19:40)
  20. bu tip kadin yine mantikli olanidir. ben yer verilince trip ataninida gördüm. otobüs dolu, biz insanlik namina kalkip yer verdik ve kadin suratima aval aval bakip "ben daha o kadar yasli degilim, hih!" dedi. *
    #3703902 (raziye, 22.07.2008 19:51)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bate borisov » uretim cini » depresyona girmenin islamda gunah olmasi » uludag sozluk teki tatar kokenli yazarlar » 2 ekim 2008 galatasaray ac bellinzona maci » south park » credit » huzun kovan kusu » rasyonalizm » 18 eylul 2008 kayserispor psg maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games