otobuste darlanmak 

kapat
  1. ortalama her 18 25 yaş arası 100 türk gencinden 90 ının yanında walkman kitap yada dikkat dağıtacak bir obje olmamasından ötürü otobüs içi muhabbetlere şahit olması sonucu oluşan durumdur. böyle bir durumda yapılacak en iyi şey otobüsten inip bi sigara yakmak bi iki dakka dinlenmek ve daha sonra bir gazete bulup yolculuğa kalındığı yerden devam edilmesidir.
    #752360 (tameryor, 18.10.2006 20:32)
  2. menopoz teyzelerin migren, nezle, grip, basur gibi alakalı alakasız hastalıklarından dolayı cam açtırmamaları suretiyle başa gelen durum.
    #954088 (st27, 05.12.2006 17:49)
  3. (bkz: klostrofobı)
    #954093 (BlindGuardian, 05.12.2006 17:49)
  4. (bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak)
    #954165 (sehir zorbasi, 05.12.2006 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuste darlanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuste darlanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuste darlanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendim ettim kendim buldum » sinek ilaci kokusu » biyonik bebek » antalya store » dashboard » koy enstituleri » tanri » galatasaray universitesi » cold as ice » sevgilisinin mini etek giymesine izin veren erkek » hyperion » turk » golf » kendinden bilmek » eksi sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuvalete kardesle birlikte gitmek » aquinali thomas » bize emir degil cevap verin » golf um geldi sonra » biri adsl » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » mustehcen bilmeceler » nokia 2760 » gelin cicegi » bartimaeus » fsaa » summer wine » yesil turkiye » harun tekin » belediye otobusunde misfak ile dis temizlemek