otobuse binmeden once ot icmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otobuse binmeden cilginca firt cekmek
  2. sevgiliye binmeden once akbil basmak
  3. toplu tasima araclarina binmeden sigara icen tip
  4. otobuse el etmek
  5. otobuse binen guzel kiz
  6. gunde 6 otobuse binmek
  7. otobuse binen tiki
  8. otobuse maymun bindirmek
  9. ilk otobuse atlayip gitmek
  10. lahmacunla otobuse binmek

© 2008 - uludağ sözlük

otobuse binmeden once ot icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuse binmeden once ot icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuse binmeden once ot icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustunde uyuyakalmis sevgili » mmrna » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » anket yaptim mutlu oldum » the dreamers » elegy » bir sakiza opturen sozluk yazari » tartar » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » sozlukteki otlar boklar » fikir firari » carmageddon 2 carpocalypse now » sapur supur sagi solu open kiz » dam ustunde un eleyen eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otoklav firini » isinmak icin vodka icmek » gerizekali sevgilim » elazig da mini etek giymek » yaprak dokumu » betimle beni behcet » tiamat » geometri bilmeyen giremez » deniz harp okulu » never neverland » dam basinda oturan eski sevgili » 2008 ekonomik krizi » yaran entryler » safak sezer » sibel kekilli