otobuse binildiginde yuze yayilan gulumseme 

kapat
  1. gerek halk otobüsü gerek iett gerek ego larda gerçekleşen hadisedir.
    otobüse atılan ilk adım sonrası akbil basılır ve iç tarafa dogru dönerken yüze bir gülümseme yayılır.
    bunun nedeni isvicreli bilim adamlari tarafından çokça araştırılmış fakat kayda deger bir neden bulunamamıştır.
    hele otobüs boşsa gülümseme tutmasan kahkahaya dönecek.
    az daha ugraşsan gülümsemenin sahibi bir kahkaha koyverecek.
    yani arka koltuga dogru ilerlerken sen de biraz sırıtsan altına sıça sıça gülecek adam.
    o derece.
    #981670 (sozlugesozlukdiyenyazar, 11.12.2006 17:43)
  2. (bkz: otobüse binmeden önce ot içmek)
    #981710 (vadideki zumbuk, 11.12.2006 17:51)
  3. (bkz: otobüse binmeden önce kafayı yemek)
    #981769 (istanbul icin efkar vakti, 11.12.2006 18:05)
  4. toplu taşımanın yurt genelindeki insanı canından bezdiren durumu bir sinir bozuluğu yatarmış olabilir .
    bunun üstüne bütün bu olumsuzluklara rağmen bir vesait bulmak ,
    içinde sıkışıcak bir yer bulmak insanda yersiz bir sevince neden olur.
    bir çeşit rahatlamadır.
    #981848 (lusi, 11.12.2006 18:23)
  5. otobüsün içinde oturulabilecek bir yer bulunduğunda ağzın kulaklara varması, bulunan yerin cam kenarı olması durumunda ise kahkahalara boğulmayla ilerleyebilecek ruh hali.

(bkz: yok artık)
    #984997 (timsah, 12.12.2006 12:35 ~ 18.04.2007 04:47)
  6. istanbul trafigi, otobüs kuyrukları, orta kapılardan binme hatıraları canlandırılırsa kafalarda, bir nevi zafer kazanmışlık edasıdır.
    #985026 (susamsokagi, 12.12.2006 12:47)
  7. 'bakın ben ne kadar sevimliyim, bana yer verin' gülümsemesidir o.
    #985094 (steril mikrop, 12.12.2006 13:09)
  8. iett de gorulmus bir seydir ki genelde akbili bitme sinirinda olan ogrenci once ilk adimda cekimser davranir. ikinci adimda akbil basmaya hazirlanir akbil ok bosaldim anlaminda ses cikarirsa suratta bir gulumseme belirir. ama tam tersi bir durum olursa yani akbil bende tik yok babinda oterse o zaman o gulumseme yerini somurtmaya birakir. ya yolculardan bilet yada akbil dilenir yada otobusten avdet edilir..inanmayanlar denesinler..beles cunku. (bkz: iett de bilet yada akbil dilenmek)
    #985118 (cooldiver, 12.12.2006 13:15 ~ 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuse binildiginde yuze yayilan gulumseme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. otobuse binildiginde yuze yayilan gulumseme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuse binildiginde yuze yayilan gulumseme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuksehir calisiyor ukteler doluyor » entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek » basliklari alt alta okumak » sozluk yazarlarinin otobiyografileri » ataturk u ilah gibi gostermek » knol » general motors » september » ismail turut gibi terlemek » tik tak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci