otobuse binerken utanmak 

kapat
  1. gözünde rayban* gözlükler, diesel pantolon vs. gibi giyim kuşam ön planda olan, birkaç pahalı elbisenin içine insan görünümlü bir şeyin yerleştirilmesi soncu oluşan tiki modellerinde rastlanabilcek durum.
    #1344683 (el logan, 24.02.2007 23:52 ~ 23:53)

© 2008 - uludağ sözlük

otobuse binerken utanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. otobuse binerken utanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu otobuse binerken utanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nymburk » sorunsal » suisid » max damage » yapay cim » kompulsiyon » kimiz » yaran dilenci diyaloglari » homeros vadisi » kelime salatasi » kulaga kupe olmak » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » kaybetme kusaginda kemalizm » 12 ekim » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasak kadin » shania twain » bulvar gazetesi » kopyala yapistir yazarligi » othello » the summer of katya » matruska gibisin » yurdum insani diyen yurdum insani » scurtel » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » bir anda » tanri nin olmadigi yer » lars ulrich » zeka » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu