otobus soforu 

kapat
  1. arasında bu tür şoförler de bulunan şöfor modelidir. ne yazıkki bu şoför hemşehrimdir. not: tanıdık şoförlerden aldığım istihbarata göre. otobüs yeni alınmış batmana getiriliyor. yolcu yok yani içinde.

http://www.youtube.com/watch?v=h9GT-9U_ZNA +
    (ruvo, 01.06.2007 19:50)
  2. çoğu göbekli ve bıyıklı olan, yaş ortalaması yüksek kişilerdir. bu yaş ortalaması o kadar yüksektir ki, yolda kalp krizi geçirip ölenleri bile vardır.

aksesuar çoğu sarı mercedes yüzüğü takarlar, vites atarken gözüksün diye mutlaka sağ ele takılır ve gözleri sürekli ilk 4 koltukta olur.

(bkz: şoförler ve otomobilciler federasyonuyla görüştüm haberler çok kötü)
    (raper, 01.06.2007 19:57)
  3. genelde kaptan diye hitap edilirler.

birnevi ego tatminatı heralde. transatlantik kullanıyor ambiansı oluşturuyordur kaptanda.
    (Aria GalaCtiCa, 01.06.2007 19:59)
  4. bir de seyahat esnasında direksiyonu iş arkadaşına verenleri vardır ki, amman sabahlar olmasın.
    (larker, 01.06.2007 20:02)
  5. genel itibariyle göbekli rayban pilot gözlükleri ile gayet havalı kimselerdir. koltuğa geniş bir şekilde kurularak dinlenesi parçalarla koltuğa daha bi yayılırlar ve direksiyonu tutma konusunda parmakları devre dışı bırakarak avucla kontrole geçerler. otobüsün salınımlar esnasında kendilerini bu salınıma bırakarak kuulluklarını sergilerler hatta ileri gidip ekstradan sağ sol salınımı ve yalpalanmaları yaparlar. kisi güzel bir bayana literatündeki en güzel espirilerini yapmaktan hiç çekinmez ve espirinin sonunda dikiz aynasından önde oturan benim gibi garibanlara onaycı bakış atarlar. ama ne olursa olsun o yol bitmez.
    (en bedevi c, 31.10.2007 17:07)
  6. uzun yol otobüs söferleri hakkında bir iddaa.

--spoiler--

Psikiyatristlerden tüyler ürperten uyarı: Uyuşturucu kullanımı uzun yol sürücüleri arasında yaygın. Her 100 kazadan 10'unun nedeni uyuşturucu ama ölçüm yapılamıyor

Uzun yol seferlerine çıkan TIR ve kamyon şoförlerinin esrar içerek direksiyon başına geçtiğini belirten psikiyatristler, karayollarının kan gölüne dönmemesi için alarm verdi. Uyuşturucu ölçümü yapılamadığını belirten uzmanlar, ABD ve ingiltere'de trafikte kullanılmaya başlanan ve uyuşturucu alınıp alınmadığını beş dakikada tespit eden 'uyuşturucumetre'nin Türkiye'ye de getirilmesi için harekete geçti.

Uzmanlara göre, her 100 kazadan 10'u uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak gerçekleşiyor. UMATEM Klinik Sorumlusu Doç. Dr. Kültegin Ögel, esrar kullanıcılarının trafikte cirit attığını belirtti. Ögel 'Esrarın etkisi 8 saat sürüyor. Kendi vakalarımdan biliyorum gençlerin yanı sıra özellikle uzun yol seferlerine çıkan TIR ve kamyon şoförleri arasında esrar kullanımı çok yaygın. Esrar refleksleri bozduğu için kazalar oluyor. Aynı şekilde uyuşturucu hap alanlar da çok fazla. Uyku reflekslerini bozan bu ilaçla sürücü trafikte canavara dönüşüyor' dedi.
    --spoiler--
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» recep tayyip erdogan vs tuncay ozkan » videolan player » egil in tarihi eserleri » eski sevgilinin biblosunu satin almak » ahmet turk » unutturulanlar » waltz of the butterfly » dawsonleery » frak giymeyen racep tayyip erdogan » yazik oldu yarinlara » hammer of the gods » laylon fatura » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » sevgilinin gozleri » dugunlerde gelinlik giyen kucuk kizlar » yalanci romantik » uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi » duman » bey u sira » enemyof » islak hamburger » ulu sozluk » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » birini kaybetmek » bernd maylander » aykut ercetin » ani harabeleri » ayca isildar » fitre olarak akil fikir vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa