otoban polisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otoban
  2. otoban kas
  3. kayip otoban
  4. otoban sigiri
  5. otoban kenari piknikcileri
  6. otoban kenarinda yesillik yetistirmek
  7. otoban kenarinda oturup araba izlemek
  8. otoban kenarinda piknik yapan yurdum insani
  9. otoban kenarinda ebegumeci toplayan yurdumun cefak
  10. din polisi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vakifbank gunes sigorta » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » gokhan unal » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » azami » sehrekustu » akdamar kilisesi » klavyeye cay dokulmesi » madimak muze olsun kampanyasi » levon capan » erendira nin acikli oykusu » davutsu » tinercinin elinden bali posetini calmak » alesta personel » asksiz bir omur hayal edememek » nejat isler » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » saimbeyli nin tarihi eserleri » gareth jones » t 64 » gerger in tarihi eserleri » alternatif var misin yok musun hareketleri » gungor mengi » pasinler in tarihi eserleri » vecihi » gel yarim ol » guzel olmadiklari halde guzel sanilan kizlar » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » slav kavimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa